1
Sagriez tofu kubiņos un nosusini ar papīra dvieli, lai atbrīvotos no liekā mitruma.
2
Uzkarsē wok pannu augstā temperatūrā, pievieno sezama eļļu un apcep tofu, līdz tas ir zeltaini brūns un kraukšķīgs. Izņem no pannas un noliek malā.
3
Vāri olu nūdeles saskaņā ar iepakojuma instrukcijām, tad nokās un noskalo ar aukstu ūdeni, lai apturētu gatavošanās procesu.
4
Tajā pašā wok pannā pievieno dārzeņus ķīniešu gaumē un apcep, līdz tie ir mīksti, bet joprojām kraukšķīgi.
5
Pievieno nūdeles un tofu atpakaļ pannā, pielej sojas mērci un mango čatniju, un rūpīgi samaisi, lai viss būtu vienmērīgi pārklāts.
6
Pasniedz ar svaigu koriandru un apkaisa ar sezama sēklām.