Wok ar tofu un olu nūdelēm attēls
Foto: DALL-E

Wok ar tofu un olu nūdelēm

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 20 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Ātri pagatavojams un veselīgs wok ēdiens ar tofu, olu nūdelēm un ķīniešu dārzeņiem, papildināts ar mango čatnija garšu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
400 g Tofu
300 g Olu nūdeles
400 g Dārzeņi ķīniešu gaumē
4 ēd. k. Mango čatnijs
3 ēd. k. Sojas mērce
1 ēd. k. Sezama eļļa
pēc garšas Svaigs koriandrs
pēc garšas Sezama sēklas
Pagatavošana
1
Sagriez tofu kubiņos un nosusini ar papīra dvieli, lai atbrīvotos no liekā mitruma.
2
Uzkarsē wok pannu augstā temperatūrā, pievieno sezama eļļu un apcep tofu, līdz tas ir zeltaini brūns un kraukšķīgs. Izņem no pannas un noliek malā.
3
Vāri olu nūdeles saskaņā ar iepakojuma instrukcijām, tad nokās un noskalo ar aukstu ūdeni, lai apturētu gatavošanās procesu.
4
Tajā pašā wok pannā pievieno dārzeņus ķīniešu gaumē un apcep, līdz tie ir mīksti, bet joprojām kraukšķīgi.
5
Pievieno nūdeles un tofu atpakaļ pannā, pielej sojas mērci un mango čatniju, un rūpīgi samaisi, lai viss būtu vienmērīgi pārklāts.
6
Pasniedz ar svaigu koriandru un apkaisa ar sezama sēklām.
7
Mmm...