1
Sākumā sagatavo tofu, nospiežot to starp divām papīra dvieļiem, lai noņemtu lieko mitrumu. Tad sagriez to mazos kubiņos.
2
Uzkarsē wok pannu uz vidējas uguns, pievieno sezama eļļu un apcep tofu kubiņus, līdz tie kļūst zeltaini brūni no visām pusēm. Izņem no pannas un noliek malā.
3
Uzkarsē ūdeni lielā katlā un uzvāri olu nūdeles pēc instrukcijām uz iepakojuma. Kad tās ir gatavas, nokās un noliek malā.
4
Tajā pašā wok pannā pievieno sasmalcinātus ķiplokus un sarīvētu ingveru, ātri apcep līdz aromātisks.
5
Pievieno atpakaļ tofu, sojas mērci un vārītas nūdeles. Visu rūpīgi samaisi, lai sastāvdaļas vienmērīgi pārklātos ar mērci.
6
Pievieno sasmalcinātus zaļos sīpolus un sezama sēklas, samaisi vēlreiz un cep vēl 2-3 minūtes.
7
Pasniedz karstu, dekorētu ar papildus zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām. Mmm...