1
Nomazgā un sagriez vistas fileju plānās strēmelēs. Sakapā ķiplokus un ingveru.
2
Sagriez sarkano papriku, burkānus un brokoļus mazos gabaliņos. Sagatavo sniega zirņus.
3
Uzkarsē wok pannu ar olīveļļu. Pievieno vistas strēmeles un apcep līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Pievieno ķiplokus un ingveru, turpini cept vēl 1-2 minūtes.
4
Pievieno sagrieztos dārzeņus pannā un maisi, līdz tie ir viegli mīksti, bet joprojām kraukšķīgi.
5
Pievieno sojas mērci, sāli un piparus pēc garšas. Maisi un cep vēl 3-4 minūtes, lai garšas sajaucas.
6
Pasniedz karstu, izkārtojot uz šķīvjiem ar svaigiem zaļumiem vai sezama sēklām.