Wok ar dārzeņiem un vistu attēls
Foto: DALL-E

Wok ar dārzeņiem un vistu

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 20 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Aromātisks un krāsains wok ēdiens ar vistu un dārzeņiem, piemērots ātrām vakariņām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
500 g Vistas fileja
1 gab. Sarkanais paprika
2 gab. Burkāni
200 g Brokoļi
150 g Sniega zirņi
3 ēd. k. Sojas mērce
2 ēd. k. Olīveļļa
2 gab. Ķiploka daiviņas
1 gab. Ingvers
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Nomazgā un sagriez vistas fileju plānās strēmelēs. Sakapā ķiplokus un ingveru.
2
Sagriez sarkano papriku, burkānus un brokoļus mazos gabaliņos. Sagatavo sniega zirņus.
3
Uzkarsē wok pannu ar olīveļļu. Pievieno vistas strēmeles un apcep līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Pievieno ķiplokus un ingveru, turpini cept vēl 1-2 minūtes.
4
Pievieno sagrieztos dārzeņus pannā un maisi, līdz tie ir viegli mīksti, bet joprojām kraukšķīgi.
5
Pievieno sojas mērci, sāli un piparus pēc garšas. Maisi un cep vēl 3-4 minūtes, lai garšas sajaucas.
6
Pasniedz karstu, izkārtojot uz šķīvjiem ar svaigiem zaļumiem vai sezama sēklām.
7
Mmm...