1
Sagriez baklažānus 1 cm biezās šķēlēs. Apkais ar sāli un atstāj uz 20 minūtēm, lai izdalītos rūgtums. Noskalo un nosusini.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Izkārto baklažānu šķēles uz cepešpannas, apslaki ar olīveļļu un cep 25 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas.
3
Tikmēr vāri lēcas saskaņā ar iepakojuma instrukcijām. Nokās un atstāj malā.
4
Sakapā sīpolus un ķiplokus. Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus līdz zeltainumam. Pievieno kanēli un cep vēl 1 minūti.
5
Pievieno sasmalcinātus tomātus un lēcas, ļauj vārīties 10 minūtes, lai garšas sajauktos. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Bešamela mērcei samērcē indijas riekstus 10 minūtes karstā ūdenī, tad nokās. Blenderē riekstus ar mandeļu pienu un muskatu līdz viendabīgai masai. Pievieno uzturvērtības raugu un samaisi.
7
Liec cepeštrauku kārtās: sāc ar baklažānu šķēlēm, tad lēcu un tomātu maisījumu, atkārto. Beidz ar bēšamela kārtu.
8
Cep cepeškrāsnī 30 minūtes, līdz virskārta ir zeltaini brūna. Ļauj nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.