Vegānais dārzeņu ramen attēls
Foto: DALL-E

Vegānais dārzeņu ramen

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet sātīgu un garšīgu vegāno dārzeņu ramen, kas ir pilns ar svaigiem dārzeņiem un bagātīgu buljonu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Buljons
1 l Dārzeņu buljons
3 ēd. k. Sojas mērce
1 ēd. k. Ingvers (rīvēts)
3 gab. Ķiploki (sasmalcināti)
Dārzeņi un nūdeles
400 g Ramen nūdeles
2 gab. Bok choy
150 g Šitake sēnes
2 gab. Burkāni
4 gab. Zaļie sīpoli
1 ēd. k. Sezama sēklas
Pagatavošana
1
Sagatavojiet buljonu: lielā katlā uzkarsējiet dārzeņu buljonu, pievienojiet sojas mērci, rīvētu ingveru un sasmalcinātus ķiplokus. Ļaujiet buljonam vārīties uz vidējas uguns 10 minūtes, lai garšas sajauktos.
2
Kamēr buljons vārās, sagatavojiet dārzeņus: sagrieziet bok choy pamatnēs, sagrieziet šitake sēnes un burkānus plānās šķēlēs. Sasmalciniet zaļos sīpolus.
3
Pievienojiet dārzeņus buljonam un ļaujiet tiem vārīties 10 minūtes, līdz tie kļūst mīksti.
4
Pievienojiet ramen nūdeles un vāriet vēl 5-7 minūtes, līdz tās ir mīkstas.
5
Pasniedziet ramen zupas bļodās, dekorējiet ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.
6
Mmm...