1
Sagatavojiet buljonu: lielā katlā uzkarsējiet dārzeņu buljonu, pievienojiet sojas mērci, rīvētu ingveru un sasmalcinātus ķiplokus. Ļaujiet buljonam vārīties uz vidējas uguns 10 minūtes, lai garšas sajauktos.
2
Kamēr buljons vārās, sagatavojiet dārzeņus: sagrieziet bok choy pamatnēs, sagrieziet šitake sēnes un burkānus plānās šķēlēs. Sasmalciniet zaļos sīpolus.
3
Pievienojiet dārzeņus buljonam un ļaujiet tiem vārīties 10 minūtes, līdz tie kļūst mīksti.
4
Pievienojiet ramen nūdeles un vāriet vēl 5-7 minūtes, līdz tās ir mīkstas.
5
Pasniedziet ramen zupas bļodās, dekorējiet ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.