1
Nomizo un sarīvē burkānus. Mazgā un noskalo sarkanās lēcas zem auksta ūdens.
2
Katliņā ielej ūdeni, pievieno lēcas un vāra, līdz tās ir mīkstas. Nokās un ļauj atdzist.
3
Sakapā sīpolu un ķiploku. Pannā uzkarsē olīveļļu un apcep sīpolu un ķiploku, līdz tie ir zeltaini.
4
Lielā bļodā sajauc sarīvētus burkānus, vārītas lēcas, apceptus sīpolus un ķiplokus, olas, sāli un piparus.
5
Veido plācenīšus un liek uz cepampapīra izklātas plāts. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 20-25 minūtes, līdz tie ir zeltaini.
6
Gatavojot mērci, sajauc grieķu jogurtu ar citrona sulu, sakapātiem pētersīļiem un dillēm. Pievieno sāli pēc garšas.
7
Pasniedz plācenīšus ar garšaugu jogurta mērci.