Marinēti redīsi ar ingveru attēls
Foto: DALL-E

Marinēti redīsi ar ingveru

cepu.lv

15 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 0 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Atsvaidzinoši un garšīgi marinēti redīsi ar ingveru, kas lieliski papildinās jebkuru ēdienu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
300 g Redīsi
20 g Svaigs ingvers
100 ml Ābolu etiķis
100 ml Ūdens
2 ēd. k. Cukurs
1 ēd. k. Sāls
Pagatavošana
1
Nomazgā redīsus un sagriez tos plānās šķēlītēs.
2
Nomizo ingveru un sagriez to plānās šķēlītēs.
3
Nelielā katliņā sajauc ābolu etiķi, ūdeni, cukuru un sāli. Uzkarsē, līdz cukurs un sāls ir pilnībā izšķīduši.
4
Burkā kārto redīsu un ingvera šķēlītes. Pārlej ar sagatavoto etiķa maisījumu, lai visi redīsi būtu pārklāti ar šķidrumu.
5
Aizskrūvē burku un ļauj marinēties ledusskapī vismaz 2 stundas, lai garšas savienotos. Labākai garšai ļauj marinēties nakti.
6
Pasniedz kā uzkodu vai kā piedevu pie dažādiem ēdieniem.
7
Mmm...