1
Ieliec liellopa fileju saldētavā uz 15 minūtēm, lai tā būtu vieglāk sagriežama.
2
Izņem liellopa fileju no saldētavas un sagriez ļoti plānās šķēlēs. Izmanto asu nazi un esi uzmanīgs, lai šķēles būtu vienmērīgas.
3
Izvieto liellopa šķēles uz lielas šķīvja virsmas, veidojot vienmērīgu slāni.
4
Apslaki liellopa šķēles ar olīveļļu un citrona sulu, lai piešķirtu tām svaigumu un aromātu.
5
Pārkaisi ar sāli un maltajiem pipariem pēc garšas.
6
Ar dārzeņu mizotāju vai aso nazi noplēš plānas Parmezāna siera šķēles un pārkaisi tās pa liellopu.
7
Vidū pievieno rukolu un kaparus, lai piešķirtu ēdienam krāsainību un papildu garšu.
8
Pasniedz uzreiz, lai saglabātu ēdiena svaigumu un tekstūru.