Lēcu sautējums ar kokospienu attēls
Foto: DALL-E

Lēcu sautējums ar kokospienu

cepu.lv

55 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Aromātisks un sātīgs lēcu sautējums ar kokospienu, kas lieliski sader ar svaigu koriandru un laima sulu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
200 g Sarkanās lēcas
400 ml Kokospiens
2 gab. Tomāti
1 gab. Burkāni
1 gab. Sīpoli
2 gab. Ķiploku daiviņas
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
sauja pēc garšas Koriandra lapas
1 gab. Laims
Pagatavošana
1
Noskalo sarkanās lēcas zem auksta ūdens un atstāj tās notecināt.
2
Sakapā sīpolu un ķiplokus. Sagriez burkānu un tomātus mazos kubiņos.
3
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno burkānus un turpini cept, līdz tie ir mīksti.
5
Pievieno tomātus un vāri, līdz tie sāk izdalīt sulu.
6
Pievieno lēcas, kokospienu un 400ml ūdens. Vāri uz vidējas uguns aptuveni 25 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
7
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pirms pasniegšanas pievieno sakapātas koriandra lapas un laima sulu.
8
Pasniedz karstu ar svaigu koriandru un laima daiviņām.
9
Mmm...