1
Noskalo sarkanās lēcas zem auksta ūdens un atstāj tās notecināt.
2
Sakapā sīpolu un ķiplokus. Sagriez burkānu un tomātus mazos kubiņos.
3
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno burkānus un turpini cept, līdz tie ir mīksti.
5
Pievieno tomātus un vāri, līdz tie sāk izdalīt sulu.
6
Pievieno lēcas, kokospienu un 400ml ūdens. Vāri uz vidējas uguns aptuveni 25 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
7
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pirms pasniegšanas pievieno sakapātas koriandra lapas un laima sulu.
8
Pasniedz karstu ar svaigu koriandru un laima daiviņām.