Lasis brūnā cukura kažociņā attēls
Foto: DALL-E

Lasis brūnā cukura kažociņā

cepu.lv

40 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 25 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet maigi ceptu lasi ar saldenu brūnā cukura glazūru, kas piešķir ēdienam izsmalcinātu garšu un tekstūru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Galvenās sastāvdaļas
600 g Lasis (fileja)
Glazūra
4 ēd. k. Brūnais cukurs
3 ēd. k. Sojas mērce
2 ēd. k. Olīveļļa
1 ēd. k. Citronu sula
1 gab. Ķiploka daiviņa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Iesildiet cepeškrāsni līdz 200°C.
2
Sajauciet bļodā brūno cukuru, sojas mērci, olīveļļu, citronu sulu un saspiestu ķiploka daiviņu. Pievienojiet sāli un maltos piparus pēc garšas.
3
Novietojiet lasi uz cepamās paplātes ar cepamo papīru. Pārlejiet lasim glazūras maisījumu, nodrošinot, ka tas ir vienmērīgi pārklāts.
4
Cepiet lasi cepeškrāsnī apmēram 20-25 minūtes, līdz tas ir izcepies un glazūra ir karamelizējusies.
5
Pasniedziet lasi uz šķīvja ar blakus esošiem dārzeņiem un citrona šķēli. Baudiet šo garšīgo un vienkāršo ēdienu!
6
Mmm...