1
Nomazgā kabačus un sarīvē tos uz rupjās rīves. Ja kabačiem ir daudz šķidruma, viegli izspied to ar rokām.
2
Lielā bļodā sajauc sarīvētus kabačus ar olām, miltiem, sāli, pipariem un sakapātām dillēm. Visu rūpīgi samaisi, lai iegūtu viendabīgu masu.
3
Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas. Ar karoti veido pankūciņas no kabaču masas un liec uz pannas.
4
Cep pankūciņas no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas, apmēram 2-3 minūtes katrā pusē.
5
Kad pankūciņas ir gatavas, liec tās uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.
6
Pasniedz kabaču pankūciņas siltas ar skābo krējumu un papildus dillēm pēc vēlēšanās.