Kabaču pankūciņas attēls
Foto: DALL-E

Kabaču pankūciņas

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Aromātiskas un vieglas kabaču pankūciņas, kas ideāli piemērotas gan kā pamatēdiens, gan viegla uzkoda.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Kabači
2 gab. Olas
100 g Milti
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
pēc garšas Dilles
pēc garšas Eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Nomazgā kabačus un sarīvē tos uz rupjās rīves. Ja kabačiem ir daudz šķidruma, viegli izspied to ar rokām.
2
Lielā bļodā sajauc sarīvētus kabačus ar olām, miltiem, sāli, pipariem un sakapātām dillēm. Visu rūpīgi samaisi, lai iegūtu viendabīgu masu.
3
Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas. Ar karoti veido pankūciņas no kabaču masas un liec uz pannas.
4
Cep pankūciņas no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas, apmēram 2-3 minūtes katrā pusē.
5
Kad pankūciņas ir gatavas, liec tās uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.
6
Pasniedz kabaču pankūciņas siltas ar skābo krējumu un papildus dillēm pēc vēlēšanās.
7
Mmm...