Grilēti mini brokoļi ar trifeļu eļļu un parmezānu attēls
Foto: DALL-E

Grilēti mini brokoļi ar trifeļu eļļu un parmezānu

cepu.lv

25 min
Tu gatavo: 10 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izsmalcināts un vienkāršs ēdiens, kas apvieno grilētu brokoļu kraukšķīgumu ar trifeļu eļļas aromātu un parmezāna siera garšu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Mini brokoļi
2 ēd. k. Trifeļu eļļa
50 g Parmezāna siers
1 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Nomazgā mini brokoļus un nosusini tos ar papīra dvieli.
2
Sakarsē grilu vai grilpannu uz vidējas uguns. Apklāj brokoļus ar olīveļļu, lai tie neliptu pie grila.
3
Liec brokoļus uz grila un grilē 10-15 minūtes, ik pa laikam apgrozot, līdz tie kļūst maigi un viegli apbrūnējuši.
4
Noņem brokoļus no grila un liec uz servēšanas šķīvja.
5
Pārlej ar trifeļu eļļu un pārkaisa svaigi rīvētu parmezāna sieru.
6
Pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas.
7
Pasniedz uzreiz, lai saglabātu brokoļu kraukšķīgumu un siera svaigumu.
8
Mmm...