Grilētas liellopa strēmelītes ar salātlapām attēls
Foto: DALL-E

Grilētas liellopa strēmelītes ar salātlapām

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šī recepte piedāvā gardas un sulīgas grilētas liellopa strēmelītes ar svaigu salātu piedevu, kas papildināta ar tvaicētu kukurūzu un marinētiem redīsiem, kopā veidojot ideālu maltīti.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Liellopa strēmelītes
150 g Salātlapas
1 gab. Tvaicēta kukurūza
100 g Marinēti redīsi
3 ēd. k. Kļavu sīrupa mērce
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sagatavo grilu vai grilpannu vidējā temperatūrā. Apber liellopa strēmelītes ar sāli un pipariem pēc garšas.
2
Grilē liellopa strēmelītes 3-4 minūtes katrā pusē, līdz tās ir viegli apbrūninātas un sulīgas.
3
Kamēr gaļa grilējas, sagatavo salātu bāzi: izklāj salātlapas uz lielas šķīvja.
4
Pievieno salātlapām tvaicētu kukurūzu un marinētus redīsus, izkārtojot tos vienmērīgi.
5
Kad liellopa strēmelītes ir gatavas, izkārto tās uz salātiem.
6
Pārlej visu ar kļavu sīrupa mērci, ļaujot tai viegli plūst pāri sastāvdaļām.
7
Pasniedz uzreiz, kamēr liellopa strēmelītes ir vēl siltas. Mmmm...