1
Sagatavo grilu vai uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
2
Vistas filejas apslaka ar olīveļļu un apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas. Pievieno svaigus garšaugus.
3
Grilē vistas filejas uz vidējas liesmas vai cep krāsnī apmēram 25-30 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas un pilnībā gatavas.
4
Kartupeļu bumbiņas un ķirbja gabaliņus apslaka ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem un cep krāsnī apmēram 20 minūtes, līdz tās ir mīkstas un zeltainas.
5
Uzkarsē meža sēņu krēmu katliņā, līdz tas ir silts un krēmīgs.
6
Pasniedz vistas filejas ar kartupeļu bumbiņām un ķirbja gabaliņiem, pārlejot ar siltu meža sēņu krēmu. Dekorē ar plūmju mērci un svaigiem garšaugiem.