1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Sagatavo dārzeņus: nomazgā un sagriez sarkano papriku un cukini gabaliņos, čerri tomātus pārgriez uz pusēm.
2
Liek dārzeņus uz cepamā paplātes, pārlej ar olīveļļu un bagātīgi apber ar sāli un pipariem. Rūpīgi sajauc, lai visi dārzeņi būtu pārklāti ar garšvielām.
3
Cep dārzeņus cepeškrāsnī 15-20 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini un mīksti.
4
Kamēr dārzeņi cepas, sagatavo mencu: izspied citrona sulu uz mencas filejām un apber ar sāli, pipariem un timiāna zariņiem.
5
Kad dārzeņi ir gandrīz gatavi, pievieno mencas filejas uz cepamās paplātes un turpini cept vēl 10 minūtes, līdz menca ir gatava un viegli atdalās ar dakšiņu.
6
Pasniedz ceptos dārzeņus ar mencu uz šķīvja, dekorējot ar vēl dažiem timiāna zariņiem. Mmm...