1
Sagatavo grilēto vistas fileju, sagriežot to plānās šķēlēs. Ja nepieciešams, apslaki ar olīveļļu un nedaudz sāli, un pipariem.
2
Lielā bļodā sajauc kopā spinātus un rukolu, radot svaigu zaļo bāzi salātiem.
3
Pievieno sagrieztās vistas šķēles pie zaļumiem.
4
Pievieno avenēs, izkārtojot tās vienmērīgi pa visu salātu virsmu, lai piešķirtu krāsu un saldumu.
5
Apkaisi salātus ar sasmalcinātām mandelēm, lai pievienotu kraukšķīgumu.
6
Apslaki salātus ar balsamico glazūru un olīveļļu, pēc vēlmes pievieno arī sāli un piparus.
7
Visu viegli samaisi, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajauktos. Pasniedz tūlīt, lai saglabātu svaigumu.