1
Nomazgā kartupeļus un sagriez nelielos kubiņos. Apmērcē tos ar 1 ēd. k. olīveļļas, pievieno sāli un piparus. Cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
2
Kamēr kartupeļi cepas, vistas fileju sagriez plānās šķēlēs. Apcep uz pannas ar 1 ēd. k. olīveļļas, līdz tā kļūst zeltaina un pilnībā gatava. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Sagatavo mērci, sajaucot citrona sulu ar atlikušajām 1 ēd. k. olīveļļas, pieberot šķipsnu sāls un piparu.
4
Lielā bļodā sajauc ceptos kartupeļus, vistas šķēles un rukolu. Pārlej ar citrona mērci un viegli samaisi.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisi ar rīvētu parmezāna sieru. Pasniedz siltus vai istabas temperatūrā.