Vistas fileju laiviņas pildītas ar cūkgaļu attēls
Foto: DALL-E

Vistas fileju laiviņas pildītas ar cūkgaļu

cepu.lv

1st. 15 min
Tu gatavo: 30 min Gatavojas pats: 45 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Garšīgs un sātīgs ēdiens, kurā vistas filejas pildītas ar aromātisku cūkgaļas un dārzeņu maisījumu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
4 gab. Vistas filejas
300 g Cūkas maltā gaļa
1 gab. Sīpoli
1 gab. Paprika (sarkana)
1 gab. Paprika (dzeltena)
2 gab. Ķiploka daiviņas
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
dažas gab. Svaigs pētersīlis
Pagatavošana
1
Nomazgā un nosusini vistas filejas. Ar asu nazi izveido 'kabatu' katrā filejā, lai varētu tās pildīt.
2
Sīpolu un paprikas smalki sakapā. Ķiplokus smalki sasmalcini.
3
Uzkarsē pannu ar olīveļļu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, cep līdz tie kļūst zeltaini.
4
Pievieno cūkgaļu un paprikas, cep, līdz gaļa ir gatava. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Atdzesē pildījumu un ar to piepildi vistas filejas kabatas.
6
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Liec pildītās vistas filejas cepamtraukā un cep 30-35 minūtes, līdz vistas gaļa ir gatava un zeltaini brūna.
7
Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.
8
Mmm...