1
Sagatavo pildījumu: smalki sakapā sīpolu un ķiplokus. Uz pannas izkausē sviestu un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
2
Cūkgaļas fileju sagriez nelielos gabaliņos un pievieno pannā. Apcep, līdz gaļa ir viegli brūna. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Vistu rūpīgi nomazgā un nosusini. Iekšpusē ieber sāli un piparus, pēc tam piepildi ar sagatavoto cūkgaļas pildījumu.
4
Ārpusi ieziež ar olīveļļu un citrona sulu, pievieno rozmarīnu un timiānu.
5
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ieliec vistu cepamtraukā un cep 1,5 stundas, līdz tā kļūst zeltaini brūna un pilnībā izcepusies.
6
Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem vai kartupeļiem.