1
Sākumā sakapā sīpolu, ķiplokas un sarkano papriku.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā uz vidējas uguns. Pievieno sīpolu un ķiplokas, cep līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno sakapāto papriku un turpini cepšanu vēl 5 minūtes, līdz paprika kļūst mīksta.
4
Pievieno konservētos tomātus, sāli un piparus. Lēni maisot, vāri uz lēnas uguns 10 minūtes, līdz mērce nedaudz sabiezē.
5
Izveido četrus nelielus iedobumus mērcē un uzmanīgi iesit katrā pa olai.
6
Pārklāj pannu ar vāku un ļauj olām sutināties 5-7 minūtes, līdz olas baltums ir sacietējis, bet dzeltenums vēl ir mīksts.
7
Pirms pasniegšanas pārkaisi ar svaigiem pētersīļiem un pasniedz ar kraukšķīgu maizi.