1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150°C. Sagatavo cepamo papīru un izklāj uz plāts.
2
Olu baltumus sakuļ līdz vieglām putām, tad pakāpeniski pievieno cukuru, turpinot kult, līdz masa kļūst stingra un spīdīga.
3
Pievieno etiķi un kukurūzas cieti, viegli samaisot, lai masa saglabā gaisīgumu.
4
Izveido bezē disku uz cepamā papīra, veidojot nelielu iedobumu vidū priekš krēma. Cep krāsnī 20 minūtes, līdz malas kļūst viegli zeltainas.
5
Kamēr bezē cepas, sagatavo krēmu. Krēmsieru saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz masa kļūst viendabīga.
6
Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu, pēc tam viegli iemaisa krēmsiera masā, līdz iegūst krēmīgu konsistenci.
7
Kad bezē atdzisis, piepildi iedobumu ar sagatavoto krēmu, dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām un pūdercukuru.