Medus un Kanēļa Kūciņas attēls
Foto: DALL-E

Medus un Kanēļa Kūciņas

cepu.lv

45 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 25 min
8 porcija/s
Sarežģītība

Šīs gardās kūciņas ar medu un kanēli ir ideālas, lai iepriecinātu savus mīļos ar saldu un aromātisku desertu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
200 g Milti
150 g Cukurs
100 ml Medus
100 g Sviests
2 gab. Olas
1 tējk. Cepamais pulveris
1 tējk. Kanēlis
1 tējk. Vanilīns
100 ml Piens
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo kūciņu veidnes, ieklājot tajās papīra formiņas.
2
Izkausē sviestu katliņā vai mikroviļņu krāsnī un ļauj tam atdzist.
3
Lielā bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli.
4
Citā bļodā sakuļ olas, pievieno atdzisušo sviestu, medu, vanilīnu un pienu. Rūpīgi samaisa.
5
Sausās sastāvdaļas lēnām pievieno mitrajām sastāvdaļām, maisot līdz viendabīgai masai.
6
Pildi mīklu sagatavotajos kūciņu formiņās līdz pusei un cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz kūciņas kļūst zeltainas.
7
Kad kūciņas ir gatavas, izņem no cepeškrāsns un ļauj tām atdzist pirms pasniegšanas.
8
Mmm...