1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo kūciņu veidnes, ieklājot tajās papīra formiņas.
2
Izkausē sviestu katliņā vai mikroviļņu krāsnī un ļauj tam atdzist.
3
Lielā bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli.
4
Citā bļodā sakuļ olas, pievieno atdzisušo sviestu, medu, vanilīnu un pienu. Rūpīgi samaisa.
5
Sausās sastāvdaļas lēnām pievieno mitrajām sastāvdaļām, maisot līdz viendabīgai masai.
6
Pildi mīklu sagatavotajos kūciņu formiņās līdz pusei un cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz kūciņas kļūst zeltainas.
7
Kad kūciņas ir gatavas, izņem no cepeškrāsns un ļauj tām atdzist pirms pasniegšanas.