1
Sagatavo bļodu un saputo olas ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.
2
Pievieno biezpienu un skābo krējumu, kārtīgi samaisi, līdz masa ir viendabīga.
3
Izkausē sviestu un pievieno to biezpiena masai kopā ar vaniļas cukuru, miltiem, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisi.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Sagatavo cepšanas formu, ieziežot to ar sviestu vai izklājot ar cepampapīru.
5
Ielej sagatavoto biezpiena masu cepšanas formā un izlīdzini virsmu.
6
Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 40 minūtes, līdz sacepuma virsma kļūst zeltaini brūna.
7
Izņem sacepumu no krāsns un ļauj tam nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.
8
Pasniedz ar svaigiem augļiem vai ogām pēc izvēles. Mmm...