1
Ielej 1.8 l ūdeni vismaz 3.5 litru katlā, sāc vārīt, nomizo un sagriez kubiņos kartupeļus, pievieno tos ūdenim un pieber 1 tējkaroti sāls. Kad zupa sāk vārīties, sagriez smalkās šķēlītēs un pievieno burkānus un selerijas sakni, ļauj vārīties 10 minūtes.
2
Ievieto malto cūkas gaļu bļodā. Sakapā un pievieno gaļai ½ sīpola, divas šķipsnas maltos piparus, ½ tējkaroti sāls un vienu, viegli saputotu olu. Masu labi samaisi.
3
Gaļu veido bumbiņās, ripinot tās rokās un pievieno zupai. Kad visas gaļas bumbiņas ir zupā, ļauj vārīties vēl 10 minūtes, līdz frikadeles ir uzpeldējušas un gatavas.
4
Kamēr vārās frikadeles, uzkarsē pannu, iezied to ar olīveļļu, pievieno smalki sagrieztus seleriju kātus un 1/2 sīpola. Sautē līdz tie kļūst maigi zeltaini un mīksti, pievieno tos zupai.
5
Kad zupa gatava, pievieno aptuveni 1 tējkaroti diļļu.