1
Uzliec vārīties olas un vāri 5 minūtes, lai ir cietas.
2
Sagriez sieru šķēlītēs un šķēlītes strēmelītēs.
3
Ja vītinātātais cūkgaļas šķiņķis ir nopirkts nesagriezts, sagriez to smalkās šķēlītēs.
4
Kad olas novārītas un atdzesētas, sagriez tās šķēlītēs un šķēlītes strēmelītēs. Salātu lapas nomazgā un nosusini salvetēs.
5
Siera salātus, laika taupīšanas nolūkos iesaku pirkt gatavus, bet ja ir vēlēšanās, var pagatavot arī pašu spēkiem. Vajadzēs vārītus burkānus, sarīvētu sieru, majonēzi un izspiesta ķiploka.
6
Sadali sastāvdaļās attiecīgi porciju skaitam, mūsu gadījumā četrās daļās. Tortiljas izklāj un vienā no malām kārto sieru, olas un vītināto cūkgaļas šķiņķi. Ierullē sastāvdaļas, lai visas ir nosegtas ar tortilju, tad atlikušajās divās trešdaļās kārto siera salātus un salātu lapas. Rullē līdz galam. Sarullēto vrapu sagriez 3 daļās. Gatavs pasniegšanai.