1
                            Katliņā ielej 0.5l ūdens un pievieno rīsus, šķipsniņu sāls, vāra 10 min no brīža, kad sāka vārīties ūdens.
                         
                                            
                            2
                            Kad rīsi gatavi, ja viss ūdens nav izvārījies, nokāst.
                         
                                            
                            3
                            Sakuļ olas, pievieno sāli un piparus pēc ieskatiem, liek cepties uz sakarsētas un ieeļļotas (2 ēdamkarotes eļļas) pannas.
                         
                                            
                            4
                            Ola nepārtraukti jāmaisa un jādala, lai veidotos nelieli gabaliņi. Ola gatava, kad tā palikusi viegli brūna.
                         
                                            
                            5
                            Papriku sagriež mazos gabaliņos un pievieno olai. Pievieno arī pārējās sastāvdaļas - rīsi, zirnīši un kukurūza. Pievieno sāli un piparus.
                         
                                            
                            6
                            Pārlej ar 2 ēdam karotēm sojas mērces un visu kopā pasautē 10 min, neaizmirstot maisīt.
                         
                                            
                            7
                            Pirms pasniegšanas apber ar sīpollokiem.