1
Katliņā ielej 0.5l ūdens un pievieno rīsus, šķipsniņu sāls, vāra 10 min no brīža, kad sāka vārīties ūdens.
2
Kad rīsi gatavi, ja viss ūdens nav izvārījies, nokāst.
3
Sakuļ olas, pievieno sāli un piparus pēc ieskatiem, liek cepties uz sakarsētas un ieeļļotas (2 ēdamkarotes eļļas) pannas.
4
Ola nepārtraukti jāmaisa un jādala, lai veidotos nelieli gabaliņi. Ola gatava, kad tā palikusi viegli brūna.
5
Papriku sagriež mazos gabaliņos un pievieno olai. Pievieno arī pārējās sastāvdaļas - rīsi, zirnīši un kukurūza. Pievieno sāli un piparus.
6
Pārlej ar 2 ēdam karotēm sojas mērces un visu kopā pasautē 10 min, neaizmirstot maisīt.
7
Pirms pasniegšanas apber ar sīpollokiem.