1
Veido mīklu. Miltus, cepamo pulveri, sāli sajauc kopā, pievieno eļļu un pakāpeniski pievieno ūdeni, maisot un veidojot stingru mīklu. Mīklu kārtīgi izmīca un liek ledusskapī uz vismaz 30 min (var atstāt arī uz nakti).
2
Mīklu izņem no ledusskapja, kārtīgi izmīca un sadala 2 vai 4 daļās (atkarībā, cik lielas picas gribās). Ar mīklas rulli uz galda izrullē vajadzīgajā izmērā un liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
3
Mīklas virspusi pārklāj ar tomātu vai picas mērci, izkārto šķēlēs sagrieztu vai gabaliņos saplucinātu mocarella sieru, uz pusēm vai četrās daļās sagrieztus tomātus un bazilika lapiņas. Picu pārber ar oregano vai picas garšvielu.
4
Liek sakarsētā cepeškrāsnī (180 – 200 C) un cep apmēram 15 minūtes.