1
Ieslēdz cepeškrāsni, vajadzēs vismaz 200 grādus. Jo karstāk, jo labāk.
2
Nomizo kartupeļus un sagriež daiviņās. Iztīra šampinjonus un pārgriež 4 daļās. Notīra un sakapā sīpolu.
3
Uz cepeškrāsns pannas izklāj cepampapīru, izkārto kartupeļu daiviņas un šampinjonu gabaliņus, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sāli un pipariem. Ļauj cepties 15 minūtes, tad apgroza un cep vēl 10, līdz gatavi. Seko līdzi, lai nepiedeg!
4
Kamēr cepās kartupeļi un šampinjoni, apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
5
Kad kartupeļi gatavi, visas sastāvdaļas - sēnes, sīpolus un kartupeļus liek pannā, pārber ar timiānu un pielej mazliet ūdeni. Liec virsū vaku un pasautē 5 minūtes. Gatavs pasniegšanai!