1
Bļodā labi samaisi visas marinādes sastāvdaļas – sarkano vīnu, sojas mērci, olīveļļu, timiānu, sāli un melnos maltos piparus.
2
Ievieto ribiņas seklā un vēlams ne metāliskā bļodā un pārlej tām marinādi. Pārliecinies, ka ribas ir vienmērīgi pārklātas.
3
Noslēdz bļodu ar vāku vai šķīvi un ievieto ledusskapī uz 2 līdz 6 stundām, lai ievelkas.
4
Uzkarsē āra grilu līdz 120 grādiem un sagatavo netiešai grilēšanai, pārbīdot vairumu ogles vienā pusē, gaļu liekot otrā, kur mazāk ogļu. Ar aizvērtu grila vāku grilē 1 līdz 1 ½ stundu, ik pēc 15 minūtēm apgrozot. Pēc vajadzības pārbīda vai pievieno vairāk ogļu, sekojot līdzi lai temperatūra grilā nepārsniedz 120 grādu.
5
Kad gaļa gatava, servē ar svaigiem dārzeņiem.