1
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli, pielej ūdeni un eļļu, samīca stingru mīklu.
2
Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, mīklu ieliek ledusskapī. Ieslēdz krāsni, vajadzēs 190 grādus.
3
Sarīvē sieru. Šķiņķi un tomātus sagriež šķēlītēs. Sīpolu nomizo un sagriež ripiņās. Olīvas pārgriež uz pusēm.
4
No ledusskapja ņem ārā mīklu, kārtīgi rullē plānā kārtiņā un izklāj uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Mīklu ieziež ar tomātu pastu vai mērci.
5
Uz picas pamatnes ber sieru, izkārto šķiņķi un sīpolu ripiņas. Picu pārklāj ar tomātiem, olīvām un spinātiem.
6
Picu liek krāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz mīklas maliņas kļuvušas brūnas.