Ātrā šķiņķa pica attēls

Ātrā šķiņķa pica

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
2 porcija/s
Sarežģītība

Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
125 g Milti
50 ml Ūdens
100 g Cietais siers
100 g Šķinķis
1 gab. Tomāts
pēc garšas Spināti
1 gab. Sīpols (neliels)
10 gab. Olīvas
1 šķipsna/s Sāls
1 šķipsna/s Malti pipari
1/2 tējk. Cepamais pulveris
2 ēd. k. Olīveļļa
2 ēd. k. Tomātu pasta
1/2 tējk. Oregano (žāvēts)
Pagatavošana
1
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli, pielej ūdeni un eļļu, samīca stingru mīklu.
2
Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, mīklu ieliek ledusskapī. Ieslēdz krāsni, vajadzēs 190 grādus.
3
Sarīvē sieru. Šķiņķi un tomātus sagriež šķēlītēs. Sīpolu nomizo un sagriež ripiņās. Olīvas pārgriež uz pusēm.
4
No ledusskapja ņem ārā mīklu, kārtīgi rullē plānā kārtiņā un izklāj uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Mīklu ieziež ar tomātu pastu vai mērci.
5
Uz picas pamatnes ber sieru, izkārto šķiņķi un sīpolu ripiņas. Picu pārklāj ar tomātiem, olīvām un spinātiem.
6
Picu liek krāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz mīklas maliņas kļuvušas brūnas.
7
Mmm...