1
Pagatavo pankūku mīklu: sakul olas kopā ar cukuru un sāli. Pievieno pienu un kārtīgi izmaisi. Lai neveidotos mīklas kunkuļi, pievienojot miltus, sijā tos caur sietiņu kārtīgi maisot. Ja mīkla liekas par biezu, pievieno vēl pienu vai ūdeni.
2
Uz sakarsētas pannas uzlej mazliet eļļas un iesmeļot pus kausiņu pankūku mīklu, lej to uz pannas lai mīkla vienmērīgi noklāj visu pannas virsmu, bet ne pārāk biezā kārtā. Cep no abām pusēm, kamēr klūst zeltaini brūnas.
3
Paralēli, kamēr cepās pankūkas, veido pildījumu. Izberz biezpienu caur sietu, lai iegūtu viendabīgāku masu, pievieno tai saldo krējumu, olu dzeltenumus, cukuru, vanilīnu un sāli, visu kārtīgi izmaisa. Visas sastāvdaļas, izņemot marmelādi var likt arī blenderī.
4
Kapēc saldam pildījumam pievienot sāli? Pievienojot mazliet sāls tas darbojas, kā garšas pastiprinātājs un ar to pildījums būs daudz gardāks! :)
5
Marmelādi sagriež mazos gabaliņos un pievieno biezpiena masai.
6
Kad pankūkas ir gatavas, klāj pildījumu vienā pankūkas malā un rullē pankūku tūtiņā. Novieto to uz servējamā šķīvja un pārkaisi ar pūdercukuru. Gatavs pasniegšanai.