1
Traukā saputo sviestu kopā ar cukuriem līdz iegūst vieglu un gaisīgu masu, puto apmēram 5 minūtes.
2
Pievieno olas un vaniļu un atkal saputo.
3
Miltiem pievieno cepamo pulveri un sāli. Pakāpeniski miltus pievieno sviesta masai, veidojot mīklu. Beigās iemaisa sasmalcinātās mandeles.
4
No mīklas veido apaļas formas cepumus (var arī mīklu izrullēt starp divām cepamparīra loksnēm un izspiest vēlamo cepumu formu)un liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, ievērojot atstarpi starp cepumiem, jo šie tie cepot izplešas.
5
Cep uzkarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā līdz cepumu malas paliek zeltaini brūnas (apmēram 8 – 9 minūtes), izņem no krāsns un atļauj atdzist apmēram 5 minūtes, tad pārvieto uz citas virsmas līdz pilnīgai atdzišanai.
6
Veido glazūru, saliekot traukā visas trīs sastāvdaļas un saputo vienmērīgā konsistencē. Pārklāj glazūru pilnībā atdzisušiem cepumiem. Ja vēlās iegūt krāsainu glazūru, masai pievieno pāris pilienus pārtikas krāsvielas.