1
Cūkgaļas šķiņķi sagriež ne pārāk lielās šķēlītēs un izvieto uz sakarsētas un ieeļļotas pannas, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Cep aptuveni 10 minūtes līdz gaļa gatava.
2
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Tikmēr nomizo un sagriež kartupeļus salmiņos, ieklāj cepešpannā cepamo papīru, izkārto kartupeļu salmiņus, pārlej ar olīveļļu, uzber šķipsniņu sāls un piparus. Cep aptuveni 15-20 minūtes līdz kartupeļi kļuvuši viegli zeltaini brūni un ir gatavi. Var lietot arī saldētos frī kartupeļus, tad sekojot instrukcijai uz iepakojuma.
3
Kamēr cūkgaļa un kartupeļi cepas, sarīvē burkānu, sagriez šķēlītēs tomātu un sagriež vai saplūkā salātu lapas. Baltmaizes bagetes pārgriež uz pusēm, vienu malu atstājot nepārgrieztu, lai veidotu tādu, ka grāmatiņu.
4
Kad visas sastāvdaļas ir gatavas, tās izkārto sagrieztajā bagetē un servē.